Обслуговування та техпідтримка сайту: в чому різниця?

Технічна підтримка веб сайтів - фото

Замовити технічне обслуговування та підтримку сайту можна у професіоналів Оwlweb Team. Ми знаємо як покращити та оптимізувати роботу вашого інтернет-ресурсу, вдосконалити його функціонал та вивести в ТОП Google.

Види обслуговування сайту

☝️Обслуговування – це обширне поняття, яке включає технічну підтримку та інші важливі послуги, опції. 

Типи підтримок, які може включати обслуговування сайту:

  • Технічна підтримка;
  • Функціональна підтримка;
  • Супровід сайту;
  • Модернізація сайту;
  • Дизайн або бренд підтримка сайту.

Що таке технічна підтримка веб-ресурсу?

Технічна підтримка веб-ресурсу – це комплекс дій, які здатні забезпечити злагоджену та безперебійну роботу сайту, підтримати його параметри продуктивності на високому рівні, особливо при пікових навантаженнях.  

Кому може знадобитись техпідтримка? Регулярна техпідтримка сайту в Україні потрібна як малому, так і великому бізнесу. Вона може знадобитись всім веб-ресурсам, одразу після запуску їх роботи, під час активного просування, або ж на постійній основі.

Які проблеми вирішує техпідтримка?

Фахівці команди OwlWeb готові забезпечити техпідтримку на критичні збої вашого інтернет-ресурсу 7 днів на тиждень. Ми Сови й можемо собі таке дозволити! Ми чудово розуміємо, що від справної стабільної роботи сайту може залежати ваша робота, заробіток або навіть репутація. 

Техпідтримка також включає роботу з веб-серверами та хостинг-компаніями, їх налаштування, оптимізацію та, що не мало і важливо, масштабувати серверні можливості. Тож ми знаємо, як забезпечити його працездатність на високому рівні, своєчасно реагувати, виявляти та усувати помилки реагувати на критичні збої.


Підтримка сайтів - фото

Що входить у підтримку сайту

01. Контроль доступності та працездатності сайту.
02. Моніторинг помилок і шкідливого коду на сайтах.
03. Адміністрування та оптимізація веб-серверу та CMS.
04. Налаштування моніторингу та миттєві сповіщення.
05. Консультації щодо функціонування та розвитку сайту.

Що таке обслуговування веб-сайту?

Регулярне професійне обслуговування сайту- це як ТО автомобіля, необхідно для всіх типів та розмірів веб-ресурсів, для будь-якого розміру бізнесу, який прагне отримувати плюсові результати. 

Обслуговування сайту допомагає підтримувати його робочий презентабельний стан, включає розробку та доопрацювання працюючих функціональних блоків, проводити оптимізацію та просування в інтернеті, залучати нових відвідувачів тощо. 

Простими словами - надаємо повний спектр послуг з технічної підтримки, функціонального та дизайн обслуговування.

Правильно побудована робота веб-ресурсу – запорука успішної роботи та просування послуг/товарів, які ви пропонуєте своїм потенційним клієнтам. На сайті має бути лише актуальна та свіжа інформація, зрозуміла та цікава споживачам. Водночас на ньому не повинно бути помилок, посилань “в нікуди”, застарілих даних тощо. 

Наша компанія пропонує обслуговування сайту “під ключ”, яке здатне зробити з вашого веб-ресурсу досконалий продукт, цікавий своїй цільовій аудиторії.

Комплекс робіт по обслуговуванні веб-сайту

01. Забезпечення безперебійної роботи веб-ресурсу.
02. Консультації щодо функціонування та розвитку сайту.
03. Розробка та доопрацювання функціональностей.
04. Оновлення інформації на сайті.
05. Наповнення сторінок сайту матеріалами (контент, розробка банерів і унікальних зображень товарів тощо).
06. Зовнішня та внутрішня оптимізація - SEO-підтримка сайту.
07. Моніторинг сайту на віруси та вразливості.
08. Підключення
09. Розробка персоналізованих унікальних метрик та аналітик
10. Перевірка доступності сайту в пошукових системах.
11. Модернізація сайту.

Плюси й мінуси послуг технічної підтримки та обслуговування

Технічна підтримка та обслуговування сайту забезпечують його сталу роботу, дають змогу покращити функціонал, дизайн, оновити актуальну інформацію тощо. Такі дії просто необхідні, якщо ви хочете мати сучасний та робочий інтернет продукт, цікавий для користувачів.

Саме обслуговування веб-сайту дає змогу наповнювати його новим контентом, вдосконалювати візуал, вводити нові функції, просувати сторінки в пошукових сервісах. Технічне ж обслуговування більш направлене на забезпечення стабільної цілодобової роботи веб-ресурсу, без помилок та вірусів.

Вартість обслуговування та підтримки сайту

Всі вартості підтримки основуються на кількості затраченого часу, компетенціям виділеної команди на проект та об’єму замовленого абонентського пакету.

У нас ви можете замовити абонентське чи разове обслуговування сайту по адекватній та справедливій ціні.  

Вартість техпідтримки та обслуговування сайту напряму залежить від об’єму та складності роботи, типу та стану вашого інтернет-ресурсу. Ціна обговорюється під час консультації з нашим спеціалістом.